آگوست 2017 archive

برداشتن رانت و دخالت‌های دولت از حوزه نشر

فرزانه طاهری با بیان این‌که خریدن کتاب با تیراژ زیاد از برخی ناشران جز فساد نتیجه‌ای ندارد، گفت: بعد از رفع ممیزی مهم‌ترین خواسته ما رفع تصدی‌گری، رانت و دخالت دولت از حوزه فرهنگ است. این مترجم در گفت‌وگو با ایسنا درباره مهم‌ترین مطالبه اهل قلم از مسئولان فرهنگی گفت:‌ باید بگذارند رقابت بین ناشران …

ادامه‌ی مطلب

آزادی دو روزنامه‌نگار ایرانی از زندان پس از ماه‌ها بازداشت

زینب کریمیان و هنگامه شهیدی دو روزنامه‌نگار ایرانی پس از ماه‌ها انفرادی از زندان آزاد شدند. زینب کریمیان، خبرنگار صداوسیما بود و هنگامه شهیدی، عضو حزب اعتماد ملی است که با روزنامه‌های اصلاح‌طلب همکاری می‌کرد. شامگاه سه‌شنبه (۷ شهریور/ ۲۹ اوت) دو روزنامه‌نگار ایرانی، زینب کریمیان و هنگامه شهیدی، پس از ماه‌ها بازداشت از زندان …

ادامه‌ی مطلب

چقدر قرار است در این گرداب حرکت کنیم؟

حسین علیزاده تاکید کرد که تا وقتی مسئولان نسبت به حوزه موسیقی شناخت نداشته باشند، از دست کسی کاری برنمی‌آید. به گزارش ایسنا، علیزاده – نوازنده چیره‌دست تار و ردیف‌دان موسیقی – این روزها ۶۶ ساله شده است، گرد تجربه بر محاسنش خودنمایی می‌کند و در پشت ظاهر شوخ‌طبعش، دغدغه‌مندی‌اش را می‌توان دید. خالق «شورانگیز» …

ادامه‌ی مطلب

چه راهکاری برای تکراری نشدن روزنامه‌ها دارید؟

مدیر مسؤول روزنامه «شرق» درباره گفت‌وگو با حضور چهره‌هایی مشخص و تکراری در روزنامه‌ها و سیاست‌زدگی مطبوعات، اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم در این سال‌ها چهره‌های جدید را شناسایی کنیم، اما کاملاً طبیعی است که افراد به مرور زمان چهره می‌شوند. مهدی رحمانیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره تکراری بودن چهره‌هایی که مطبوعات برای گفت‌وگو سراغ …

ادامه‌ی مطلب

کجای روزنامه‌ها از دغدغه‌های مردم بخوانم؟

مدتی است که انتقادهایی از سوی کارشناسان و پیشکسوتان عرصه رسانه و قلم به تکراری بودن محتوا و ظاهر روزنامه‌ها وارد می‌شود. بسیاری معتقدند که مطبوعات دچار سیاست‌زدگی شده‌اند و دغدغه‌های مردم و جامعه دیگر کمتر جایی روی صفحات نخست رونامه‌ها دارد. به همین منظور خبرنگار ایسنا در گفت‌وگو با منصور مظفری ـ مدیر مسؤول …

ادامه‌ی مطلب

بررسی ماده 24 اعلامیه جهانی حقوق بشر و مقایسه آن با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

بررسی ماده 24 اعلامیه جهانی حقوق بشر و مقایسه آن با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

دریچه ای رو به اگاهی (حقوق بشر و چرائی آگاهی از حقوق فردی)

دریچه ای رو به اگاهی (حقوق بشر و چرائی آگاهی از حقوق فردی)

حافظان موسیقی در خفقان فرهنگی شیخ الاسلامها

در داستان کوتاه سه تار جلال آل احمد، با یک نوازنده مواجه هستیم که با هزار مشقت سه تاری خریده و غرق در افکار خودش است که یک پسر عطر فروش در مسجد شاه، ساز او را می گیرد و می شکند و فریاد می زند: مرتیکه بی دین، از خدا خجالت نمی کشی!؟ آخه …

ادامه‌ی مطلب

جشنواره موسیقی بسطامی چه برنامه‌ای دارد؟

سومین دوره جشنواره موسیقی «ایرج بسطامی» در حالی برگزار می‌شود که حتی قرار است به گرافیست جلد آلبوم نیز جایزه اهدا شود. به گزارش ایسنا، نشست خبری سومین دوره جشنواره موسیقی ایرج بسطامی 6 شهریور ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار شد، در ابتدای این نشست فاطمه بسطامی –خواهر زنده‌یاد ایرج بسطامی خواننده فقید موسیقی ایرانی- …

ادامه‌ی مطلب

توفیق حکومت در تحریف تاریخ: از «زندان در زندان» مخلمباف تا «ماجرای نیمروز»

حکومت تلاش تازه‌ای را آغاز کرده برای تحریف تاریخ. فیلم «ماجرای نیمروز» جلوه‌ای از این تلاش است. جلوه دیگر این تلاش مجموعه مصاحبه‌هایی‌ست که برخی رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران با دست‌اندرکاران حبس و اعدام در سال‌های دهه ۱۳۶۰ انجام می‌دهند به این قصد که تعریف تازه‌ای از جلاد و شهید به دست داده شود. …

ادامه‌ی مطلب