هشتمین روز جشنواره فیلم فجر با دوربین تسنیم/ چرا حال سینما خوب نیست؟ + فیلم

در روز بلوای سینما، ابرهایی که بارانشان نمی‌گرفت و  “خوب، بد، جلفی” که نتوانست مخاطب را سر کیف آورد؛ هنرمندان به این سؤال پاسخ دادند؛ چطور باید با سینما حال مردم را خوب کرد و واقعاً چرا حال سینما خوب نیست؟

روزهشتم جشنواره فیلم فجر در چارسوی هنرمندان با “ابر بارانش گرفته” آغاز شد؛ فیلمی درباره پرستاری صبور که وارد خانواده‌ای می‌شود که ظاهراً از قشر خاصی‌اند. موضوع این فیلم به‌صورت کلی کسانی را دربرمی‌گیرد که به کما می‌روند و از آنان سلب سلامتی می‌شود. این فیلم جدیدترین ساخته مجید برزگر در مقام کارگردان است، کاری به‌لحاظ استاتیک روایی و ساختار بصری در ادامه منطقی آثار پیشین این فیلمساز است. این اثر سینمایی درباره مفهوم زیستن، امکان معجزه و امید است. نازنین احمدی، مزدک میرعابدینی، علی ثانی‌فر و ارشیا نیک‌بین بازیگران اصلی این فیلمند.

محمد عرب تهیه‌کننده و کارگردان سینما درباره این فیلم سینمایی گفت: فیلم “ابر بارانش گرفته” کادربندی‌ها و تصاویر بسیار خوبی داشت و موضوع آن نیز موضوعی انسانی است اما برای سینمای کشور ما خیلی فعال و پویا نیست. این فیلم‌ها در سینمای ما احتمالاً اکران نخواهد شد و وارد بخش هنر و تجربه می‌شود. شاید هم برای آن طرف آب مناسب باشد؛ به‌نظرم این فیلم با توجه به داستان و کادربندی‌های خوبی که داشت از نظر ساختاری می‌توانست قوی‌تر باشد.

کار جدید بهروز شعیبی به ماجرای عماد، استاد دانشگاهی خوشنام و چهره تلویزیونی مورد توجه، برمی‌گردد که روحانی است و نقش آن را بابک حمیدیان ایفا می‌کند. ادامه ماجرایش به فسادهای مالی ربط پیدا می‌کند که خود و خانواده‌اش را در موقعیت پیچیده‌ای قرار می‌دهد. بابک حمیدیان، لیلا زارع، محمدعلی محمدی، مسعود دلخواه، زکیه بهبهانی، ساغر قناعت، پاشا جمالی و داریوش ارجمند بازیگران اصلی این فیلم سینمایی‌اند.

محمد عرب تهیه‌کننده و کارگردان سینما که به تماشای این فیلم هم نشست درباره اثر جدید بهروز شعیبی گفت: “روز بلوا” داستانی است که همه ما به‌صورت روزمره با آن درگیریم؛ دردی را دوا نمی‌کند و در خبرهای اینترنتی هم این مسائل را می‌شنویم، به هر حال تجربه‌ای است اما خود من این جور فیلم‌ها را دوست ندارم.

لیلا زارع تأکید کرد: به‌نظرم باید بعضی وقت‌ها آن بلوای درونی اتفاق بیفتد؛ کاری که بهروز شعیبی با ساخت این فیلم دنبالش بوده است و مخاطب باید به نظاره بنشیند تا با سلایق و نگاه‌های مختلف نکات مختلفی از شرایط روز جامعه دستگیرش شود.